informatika magÁnÓrÁk

A magánórák az informatika tanulás leghatékonyabb formáját jelentik. Egy magánóra teljes egészében személyre szabott, szemben a tanfolyami képzések kötött tematikájával. Egy magánórán az oktató csak Önnel foglalkozik, a saját haladási ütemének megfelelően. Egy 90 perces magánóra során akár annyi új ismerettel gazdagodhat, mint egy több hetes csoportos képzés alatt összesen. Diplomás informatika tanárként évek óta adok magánórákat különböző informatikai témakörökben.

Weblap készítés magánórákWeblap készítés magánórák

Ha saját weblapot szeretne, akkor azt elkészíttetheti egy erre szakosodott céggel, vagy megtanulhatja a weblap készítést és elkészítheti saját weboldalát. Ha Ön készítette el és töltötte fel weboldalait, akkor a későbbiekben a változtatásokkal, karbantartásokkal sem lehet gondja!

A weblap készítés magánórák során 6-8 alkalom alatt olyan tudás birtokába jut, amelynek segítségével képes lesz elkészíteni és menedzselni saját weblapját. Megismerheti a Dreamweaver webszerkesztő használatát, a legfontosabb webes technológiák (html, css) alapjait. A magánórák során megtanulhatja egy oldal elkészítésének lépéseit css sablon alapján, képes lesz egy ehhez az oldalhoz hasonló weblap elkészítésére. A weblap szerkesztés magánórák keretében elsajátíthatja a kereső marketing és a kereső optimalizálás (SEO) alapvető fogásait, így biztosíthatja, hogy oldal jó helyezést érjen el a google keresőben.

Weblap készítés magánórák:
>>részletek itt.

Prezi magánórák Prezi magánórák

Ha gyakran tart prezentációkat, akkor lehet hogy már nagyon megunta a PowerPoint lineáris bemutatóit. Ha csak néha tart prezentációkat, akkor is fontos lehet, hogy az igazán jól sikerüljön. Fedezze fel a Prezi varázslatos világát, tanuljon meg látványos bemutatókat létrehozni 1-2 Prezi magánóra alatt!

Prezi tudásával és új lenyűgöző prezentációival igazán meggyőző, profi bemutatókkal lepheti meg kollégáit, főnökeit, ügyfeleit!

A Prezi lényegesen szabadabb gondolkodást engedélyez számunkra, mint a Power Point. A Prezi bemutatók meggyőzőek és látványosak. Ráadásul a Prezi könnyen tanulható. Nincs rá jobb szó: Prezivel dolgozni menő!

Állásinterjú felkészítő magánórák Állásinterjú felkészítő magánórák

Az állások nagy részének betöltéséhez különböző színtű informatikai ismeretekre van szükség, amit igen gyakran az állásinterjú folyamat során mérnek is a munkáltatók. Általános elvárás az Office programok (Word, Access, Power Pont és különösen az Excel) ismerete, de előfordulnak speciális igények is.

Ne hagyja, hogy álmai állását informatikai tudása esetleges hiányosságai miatt ne szerezze meg! Készüljön fel az állásinterjú informatikai részére, bővítse, mélyítse, rendszerezze ismereteit állásinterjúra felkészítő informatika magánórák segítségével!

Excel magánórák Excel magánórák

Az Office programcsomag programjai közül talán a legsokoldalúbb program az Excel táblázatkezelő. Ha Ön számítógéppel dolgozik, vagy számítógépes munkakörre pályázik, akkor nagy valószínűséggel szüksége lesz magabiztos Excel ismeretekre.

Az Excel rendkívül jól használható táblázatkezelő program. Megfelelő tudás birtokában könnyen, gyorsan lehet vele dolgozni.  Ugyanakkor az Excel  - éppen sokoldalúságának köszönhetően - szinte végtelen lehetőséget kínál a fejlődésre. Néhány óra alatt megszerezhető egy alapvető Excel tudás, de szinte bármikor tanulhat az ember valami újat, valami jobb, gyorsabb megoldást, aminek korábban talán a létezéséről sem tudott.

Minden munkahely szereti és megbecsüli az Excelhez értő kollégákat. Mélyítse el táblázatkezelés tudását Excel magánórák segítségével és legyen munkahelyén Ön az "Excel szakértő"!

Informatika érettségire felkészítő magánórák Informatika érettségire felkészítő magánórák

Ha felsőoktatási felvételiben gondolkodik, akkor szüksége lehet informatika érettségit tenni. Az informatika érettségi közép- és emelt szinten teljesíthető. Az emelt szint természetesen biztosabb esélyt jelent az egyetemre, főiskolára bejutás szempontjából.

Több éve sikeresen készítek fel tanítványokat a közép- és emelt szintű informatika érettségire. Ez idő alatt sok tapasztalatra tettem szert az érettségi feladatok felépítéséből, trükkjeiből, esetleges buktatóikból. Az informatika érettségi teljesítéséhez szükséges tudást és tapasztalatokat szívesen megosztom Önnel, informatika magánórák keretében.

Informatika érettségi felkészítő magánórák:
>>részletek itt.

Egyéb informatikai magánórák Egyéb informatikai magánórák

A kiemelteken kívül vállalom informatika magánórák tartását egyéb témakörökben is.
Az eddigiekben általam oktatott témák:

Informatika magánórák helyszíneInformatika magánórák helyszíne

Informatika magánórákat Budapest XIV. kerületében, a Keleti pályaudvar közelében, a 7-es busz vonalán elhelyezkedő lakásomban tartok.
>>Informatika magánórák helyszíne térképen

Informatika magánórák idopontjaiInformatika magánórák időpontjai

Jelenleg főállású informatika tanárként dolgozom egy budapesti gimnáziumban, ebből adódóan magánórákat munkaidőn kívül, hétköznapokon a délutáni és az esti órákban, illetve hétvégén tudok vállalni.

Informatika magánórák áraInformatika magánórák ára

Informatika magánóráim ára:

Weblap készítés magánórák:
90 perc
6000 Ft
Prezi magánórák:
90 perc
6000 Ft
Állásinterjú felkészítő magánórák:
90 perc
5000 Ft
Excel magánórák:
90 perc
5000 Ft
Informatika érettségi felkészítés:
90 perc
5000 Ft
Egyéb informatika magánórák:
megegyezés szerint

 

Pirisi ZoltÁn

06-70-244-65-45

pirisi.zoltan@gmail.com

>>Üzenet küldése
Elérhetőség

Pirisi Zoltán
informatika tanár

Üzenet küldése

06-70-244-65-45

facebook.com/informatikatanar

pirisi.zoltan@gmail.com

Webszerkesztés magánórák

Készítse el saját weblapját! Tanulja meg a weblap készítés alapjait magánórák keretében!

Néhány hét alatt képes lesz esztétikus és hasznos weblap létrehozására, elkészítheti és feltöltheti saját weblapját.

Weblap készítés magánórák :
>>Részletek itt

Prezi magánórák

Kápráztassa el kollégáit és főnökeit meglepő és látványos prezentációkkal!

Sajátítsa el a prezi.com bemutató készítő szoftver használatát néhány magánóra alatt!

Prezi magánórák :
>>Részletek itt

Állásinterjú felkészítés

Frissítse fel informatika tudását magánórák keretében!

Bővítse Excel, Word és egyéb Office ismereteit, hogy magabiztosan vághasson bele az állásinterjú informatikai részébe!

Állásinterjú felkészítés:
>>Részletek itt

Érettségi felkészítés

Informatika érettségi felkészítő magánórák.

Több éves gyakorlattal vállalok közép- és emelt szintű informatika érettségire felkészítést .

Informatika érettségi felkészítés :
>>Részletek itt